Gyakran ismételt kérdések

Ha itt nem találsz választ a kérdésedre, ÜZENJ NEKÜNK!

 

1. Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás ingyenes bárhová Magyarországon, ha egy előre összeállított készlet van a rendelésedben!
Sőt, a készleted mellé választott további kiegészítőket is ingyen szállítjuk.

Ha pedig egynél több készletet vásárolsz egy rendelésben (azonos szállítási címre), meglepetés ajándékot is kapsz.
A készletek mellé választott további kiegészítőket pedig ez esetben is ingyen szállítjuk.

A szállítás ára 1980 Ft bárhová Magyarországon, ha a Crokinole készletedet magad állítod össze!
Előfordulhat, hogy egyik készlet összetétele sem pont olyan, amire Te vágysz, ezért lehetőséget adunk saját csomag összeválogatására.
Bármekkora lesz is a rendelésed a szállítás ennél nem kerül többe!

Mindkét változatnál fizethetsz a futárnak, a csomag átvételekor vagy fizethetsz előreutalással!

 

2. Hogyan és mennyi idő alatt jut el hozzám a csomag?

Crokinole készletedet futárszolgálat viszi házhoz, rendszerint 1 munkanapos szállítási idővel. Mi is ezt tapasztaltuk a Magyarországi címeknél.
A rendelések összeállítása azonban előfordul, hogy 2-3 napot igénybe vesz, ezért türelmedet kérjük! Raktárról általában 2-4 munkanap alatt szoktak készleteink megérkezni a megrendelőkhöz.

Mi van, ha nem talál otthon a futár?  Aggodalomra semmi ok, a futárok (többnyire) talpraesett srácok, telefonálni szoktak, ha a kézbesítéssel gond van, ezért fontos, hogy megadj egy mobilszámot, amin elérhetnek. Ráadásul két kézbesítési kísérlet kötelező nekik. Amúgy – lekopogom – a mai napig nem jött vissza egyetlen csomag sem a kézbesítés sikertelensége miatt.

 

3. Hogyan fizethetek?

Fizetés banki előreutalással

Nem titok, nekünk ez a legkényelmesebb fizetési mód! Az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük, ezért, ha nem kapnád meg, ellenőrizd a leveleződ  spam könyvtárát és ha ott sem találod, írj nekünk!
A csomagodat az összeg beérkezése után, a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárnak.

Fizetés utánvéttel, személyesen a futárnak

Ez nem újdonság, csak a szokásos utánvétes fizetési mód. A rendelés után nincs több teendőd, mint előkészíteni készpénzben a vételárat, és amikor kopogtat a futár, elcseréled a nála lévő csomagra.

Fizetés előre PayPal-on keresztül*

Itthon még nem igazán terjedt el a PayPal-on történő fizetés, de szeretnénk Neked megadni a lehetőséget, ha számodra ez a kényelmes. Ennek egyetlen hátránya, hogy néhány százalékkal megnöveli a végösszeget (kb. +5%-kal).
*Pénztárnál válaszd az előreutalásos fizetési módot és jelezd a megjegyzésben vagy e-mailben, hogy PayPal-on szeretnél fizetni. Válasz e-mailben küldjük neked a pontosított végösszeget.

 

4. Milyen garanciákat kapok a vásárláskor?

Számos előre összeállított készletünkhöz alapból kapsz garanciákat, méghozzá nem is akármilyeneket!

“30 napos próbajáték” garancia

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. Megindokolnod sem kell, de ha megosztod velünk az okát, azt nagyon megköszönjük és igyekszünk javítani rajta, hogy még jobb legyen a játék és a kiszolgálás!

A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

Ezekhez a készleteinkhez automatikusan jár: Junior Bronze, Junior Silver, Junior Gold, Prémium Bronze, Prémium Silver, Prémium Gold
A feltételek részleteihez kattints ide!

“97 év élettartam” garancia

Bizony, jól olvastad! A tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod akár száz évet is kibírnak. Vagyis, ha gyártási hiba folytán élvezhetetlenné válna a játék a vásárlást követő 97 évben, megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen! Juttasd el hozzánk a táblád és a többit bízd ránk!

Minden táblánkhoz és készletünkhöz automatikusan jár!
A feltételek részleteihez kattints ide!

“Karácsonyi meglepetés” garancia

Félsz, hogy nem fog tetszeni a családnak a Crokinole, mint karácsonyi ajándék? Átvállaljuk ennek a kockázatát! Ha kicsomagolás és kipróbálás után úgy érzitek, ez mégsem a ti stílusotok, semmi gond! Írjatok nekünk egy e-mailt január 31-ig és eredeti áron visszavásároljuk a készletet!

Minden táblánkhoz és készletünkhöz automatikusan jár!
A feltételek részleteihez kattints ide!

“Szülinapi meglepetés” garancia

Aggódsz, hogy nem fog tetszeni az ünnepeltnek a Crokinole? Ne aggódj! Átvállaljuk ennek a kockázatát! Ha kicsomagolás és kipróbálás után úgy érzi, ez mégsem az ő stílusa, semmi gond! Írj nekünk egy e-mailt a születésnap időpontjától számított 30 napon belül és eredeti áron visszavásároljuk a készletet!

Minden táblánkhoz és készletünkhöz automatikusan jár!
A feltételek részleteihez kattints ide!

“Volt-nincs karcolás” garancia

Minden táblánál eljön az az idő, amikor a mikroszkopikus karcolások már esztétikailag zavaróvá válnak a pálya felületén. Ez sajnos elkerülhetetlen. De erre is kínálunk megoldást. Küldd vissza karcos crokinole tábládat és felpolírozzuk a játékteret! Juttasd el hozzánk a táblád és a többit bízd ránk!

Ezekhez a készleteikhez automatikusan jár: Prémium Silver, Prémium Gold, Exkluzív Silver, Exkluzív Gold, Elite Gold
A feltételek részleteihez kattints ide!

“Meguntam a színt” garancia

Meguntad vagy rosszul választottál színt? Ezzel a garanciával bebiztosíthatod magad, hogy bármikor lecserélhesd tábládat és a hozzá tartozó korongszetteket is!

Ezekhez a készleteinkhez automatikusan jár: Junior Gold, Prémium Gold
A feltételek részleteihez kattints ide!

 

5. Hogyan lesz saját képpel nyomtatott Exkluzív táblám?

Ha igazán egyedi, saját képes Crokinole táblára vágysz, rendelésnél válaszd a “Képet küldök” opciót pálya színeként. Ezután küldd el nekünk a kívánt képet e-mailben (hello@crokinole.hu címre), ami legalább 4000×4000 pixel méretű. Vissza fogunk küldeni egy látványtervet jóváhagyásra, és ha megfelel, indulhat a gyártás. A gyártás általában 5-6 hetet igényel.

Mitől lesz exkluzív?
A kép amit rendelsz (lehet az előre nyomtatott is) csak egyetlen példányban készül! Soha senki más nem rendelheti ugyanazt még egyszer.