loading_big
sargapirosnaturkekfeketezold

Crokinole EXKLUZÍV Bronze készlet

75 990 Ft

 

BRONZE SILVER GOLD

Szeretnél Verseny készletet kevesebbért?
Nézd meg Prémium Bronze készletünket >


EXKLUZÍV Bronze csomagodban megtalálsz mindent, ami a 2 és 4 személyes játékhoz elegendő, valamint néhány extrát, amivel fokozhatod a játék élményét! Excluzív táblád mellé két korongszettet, 1-1 tartalék korongot, csúszóport, fali akasztót, törlő szettet, ütköző gumírozást, játékszabályt és kétféle garanciát kapsz!
Garanciáid: 30 nap próbajáték, 97 év élettartam
Szállítás: Magyarországon belül ingyenes

Termékleírás

Garanciát adunk ajándékba!

Crokinole Exkluzív Bronze készletedhez 2 garanciát biztosítunk Neked. Egy 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát! Továbbá a játéktábla 97 éves élettartamára vonatkozó minőségi garanciánkat.

Szeretnél még több garanciát?
Irány a Prémium Silver vagy a
Prémium Gold csomag!

garanciákról bővebben >

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!


 

Crokinole Exkluzív Bronze

 

A Crokinole lelke a fából készült kör alakú játéktábla, melynek felületén a játékosok ugyancsak fából készült korongjai zavartalanul, könnyedén tudnak csúszni, ütközni, és ezáltal az értékes pontokért versenybe szállni. A Woodestic Crokinole táblákon a csúszás tökéletes zavartalanságát egy kemény lakkréteg biztosítja, melyet különösen magasfényűre polírozunk. A táblák kézzel és gépek bevonásával készülnek a nyírfa lemezből való kivágásuktól egészen a dobozba kerülésükig. Így történik ez az Exkluzív táblák esetében is.

Mitől lesz Exkluzív egy tábla? Minden kép csak egyetlen egy példányban készül! Bármit is választasz, olyan táblája soha, senki másnak nem lesz a világon! Ettől egyedi, azaz exkluzív a táblád! Ha mást szeretnél, mint az előre nyomtatott készlet, küldd el saját képedet, és mi azt tesszük rá! Így aztán nem csak egyedi, hanem személyes is lesz a Crokinole táblád!

A perem színét is külön megadhatod, ami lehet bükk, cseresznye, dió vagy ében. Mérete megfelel a nemzetközi versenyszabványoknak!

(A táblák nyomtatásban a faanyagok egyedisége és erezete miatt, kissé eltérhet a képeken látottaktól!)

 

 

A tábla azonban még nem minden. Mint az összes társasjátékhoz, a Crokinole-hoz is tartoznak különféle izgalmas kiegészítők! Ezért állítottunk össze többféle csomagot.

Ahogy a perem színét, úgy a korongok színét is te magad választhatod ki készletedhez. A Exkluzív BRONZE csomagban két korongszettet találsz 1-1 tartalék koronggal mindkét színből, tehát összesen kétszer 12+1 korong kerül a birtokodba. Ezzel a két szettel nem csak két játékos játszhat egyszerre Crokinole-t, hanem mindjárt négy is, hiszen négyszemélyes játék esetén a szemben ülő játékosok csapattársak lesznek! A csapattársak játék elején elosztják egymás közt a 12 egyszínű korongot, tehát mindketten hatot-hatot kapnak, és ugyanígy tesz a másik csapat is.

Bronze csomagod fontos kiegészítője a csúszópor, mellyel a korongok csúszásának egyenletességét tovább fokozhatod. Ez a fehér por állagú anyag apró, puha szemcsékből áll, melyek nem csak a csúszást segítik, hanem a felületet is védik a pályára került kemény porszemek karcoló hatásától. A kis flakon segítségével szórj a pálya melletti árokba pár csipetnyi csúszóport, majd minden lövés előtt dörzsöld bele a korong felületét (vagy leheletvékonyan szórd be az egész pályát és oszlasd el rajta egyenletesen a játék előtt). Ettől a lövésre szánt korong sokkal könnyedebben fog siklani a pályán, és nem fékeződik le egy porszem vagy ujjlenyomat miatt.

(A csúszópor az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan anyag, ezért nem kell megijedni akkor sem, ha valaki véletlenül lenyeli. Ha mégis ez történik, semmi baja nem lesz tőle!)

 

Készletedben találsz továbbá egy mikroszálas törlőkendőt és hozzá tartozó 10 ml waxot táblád tisztán tartására és fényesítésére, egy fali akasztót, mely Prémium versenytáblád tárolását oldja meg egycsapásra, 8 darab műanyag foglalatot a pályán lévő keményfa ütközők gumírozására (ezek felhelyezése opcionális), és egy magyar nyelvű játékszabályt. A készlethez a fent említett garanciák járnak.

 

 

Készleted tartalma

 

01 1 db Crokinole Prémium versenytábla választható színben
05 2 db Verseny korongszett választható színben, szettenként 12 db
06 2×1 db Verseny tartalék korong a választott korongszetteknek megfelelő színben
21 1 db Csúszópor flakonos: 25 g
19 1 db Fali akasztó
15 1 db Játékszabály: nyomtatott, magyar nyelvű
09 8 db-os Ütköző gumírozás: opcionális
10 1 db Törlő szett: mikroszálas törlőkendő + wax (10) ml

További információk

Súly 5.9 kg
Méretek 80 x 80 x 7 cm