loading_big
pirosnaturkekfeketesargazold

Crokinole MINI Bronze készlet

44 990 Ft

 

BRONZE SILVER GOLD


Crokinole MINI Bronze csomagodban megtalálsz mindent, ami a 2 és 4 személyes játékhoz elegendő, valamint néhány extrát, amivel fokozhatod a játék élményét! Mini táblád mellé két korongszettet, 1-1 tartalék korongot, csúszóport, mikroszálas törlőkendőt, ütköző gumírozást, játékszabályt és kétféle garanciát kapsz!
Garanciáid: 30 nap próbajáték, 97 év élettartam
Szállítás: Magyarországon belül ingyenes

Termékleírás

Garanciát adunk ajándékba!

Crokinole MINI Bronze készletedhez 2 garanciát biztosítunk Neked. Egy 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát! Továbbá a játéktábla 97 éves élettartamára vonatkozó minőségi garanciánkat.

Szeretnél még több garanciát?
Irány a Crokinole MINI Gold csomag!

Garanciákról bővebben itt olvashatsz >

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!


 

Woodestic Crokinole MINI Bronze

 

A Crokinole lelke a fából készült kör alakú játéktábla, melynek felületén a játékosok ugyancsak fából készült korongjai zavartalanul, könnyedén tudnak csúszni, ütközni, és ezáltal az értékes pontokért versenybe szállni. A Woodestic Crokinole táblákon a csúszás tökéletes zavartalanságát egy kemény lakkréteg biztosítja, melyet különösen magasfényűre polírozunk. A táblákat magunk készítjük kézzel és gépek bevonásával a nyírfa lemezből való kivágásuktól egészen a dobozba kerülésükig. Így történik ez a Junior táblák esetében is.

Crokinole MINI táblát háromféle színben választhatsz kínálatunkból. A pálya színe, fajátékhoz illően, lehet gőzölt bükk, cseresznye vagy dió. A tábla pereme pedig minden esetben natúr. Mérete kisebb a nemzetközi versenyszabványban előírtaknál, 61 cm átmérővel rendelkezik.

(A táblák színárnyalata és főként erezete a faanyagok egyedisége miatt eltérhet a képeken látottaktól!)

 

A tábla azonban még nem minden. Mint az összes társasjátékhoz, a Crokinole-hoz is tartoznak különféle izgalmas kiegészítők! Ezért állítottunk össze többféle csomagot.
Ahogy a tábla színét, úgy a korongok színét is te magad választhatod ki készletedhez. A MINI Bronze csomagban két korongszettet találsz 1-1 tartalék koronggal mindkét színből, tehát összesen kétszer 12+1 korong kerül a birtokodba. Ezzel a két szettel nem csak két játékos játszhat egyszerre Crokinole-t, hanem mindjárt négy is, hiszen négyszemélyes játék esetén a szemben ülő játékosok csapattársak lesznek! A csapattársak játék elején elosztják egymás közt a 12 egyszínű korongot, tehát mindketten hatot-hatot kapnak, és ugyanígy tesz a másik csapat is.

MINI Bronze csomagod fontos kiegészítője a csúszópor, mellyel a korongok csúszásának egyenletességét tovább fokozhatod. Ez a fehér por állagú anyag apró, puha szemcsékből áll, melyek nem csak a csúszást segítik, hanem a felületet is védik a pályára került kemény porszemek karcoló hatásától. A kis flakon segítségével szórj a pálya melletti árokba pár csipetnyi csúszóport, majd minden lövés előtt dörzsöld bele a korong felületét (vagy leheletvékonyan szórd be az egész pályát és oszlasd el rajta egyenletesen a játék előtt). Ettől a lövésre szánt korong sokkal könnyedebben fog siklani a pályán, és nem fékeződik le egy porszem vagy ujjlenyomat miatt.

(A csúszópor az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan, ehető anyag, ezért nem kell megijedni akkor sem, ha egy gyerkőc véletlenül lenyeli! :))

 

Készletedben találsz továbbá egy mikroszálas törlőkendőt 10 ml waxszal táblád tisztán tartására és fényesítésére, 8 darab műanyag foglalatot a pályán lévő keményfa ütközők gumírozására (ezek felhelyezése opcionális), és egy magyar nyelvű játékszabályt. A készlethez a fent említett garanciák járnak.

 

 

Készleted tartalma

 

02 1 db Crokinole MINI tábla választható színben
03 2 db Mini korongszett választható színben, szettenként 12 db
04 2×1 db Mini tartalék korong a választott korongszetteknek megfelelő színben
21 1 db Csúszópor flakonos: 25 g
15 1 db Játékszabály: nyomtatott, magyar nyelvű
09 8 db-os Ütköző gumírozás: opcionális
10 1 db Törlő szett: mikroszálas törlőkendő + wax (10) ml

További információk

Súly 3 kg
Méretek 62 x 62 x 4 cm