loading_big
pirosnaturkekfeketesargazold

Crokinole MINI Bronze készlet

39 990 Ft

 

BRONZE SILVER GOLD


Crokinole MINI Bronze csomagodban megtalálsz mindent, ami a 2 és 4 személyes játékhoz elegendő, valamint néhány extrát, amivel fokozhatod a játék élményét! Mini táblád mellé két korongszettet, 1-1 tartalék korongot, csúszóport, mikroszálas törlőkendőt, ütköző gumírozást, játékszabályt és kétféle garanciát kapsz!
Garanciáid: 30 nap próbajáték, 97 év élettartam
Szállítás: Magyarországon belül ingyenes

Termékleírás

Garanciát adunk ajándékba!

Crokinole Junior Bronze készletedhez 2 garanciát biztosítunk Neked. Egy 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát! Továbbá a játéktábla 97 éves élettartamára vonatkozó minőségi garanciánkat.

Szeretnél még több garanciát?
Irány a Junior Gold csomag!

garanciákról bővebben >

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!


 

Crokinole Junior Bronze

 

A Crokinole lelke a fából készült kör alakú játéktábla, melynek felületén a játékosok ugyancsak fából készült korongjai zavartalanul, könnyedén tudnak csúszni, ütközni, és ezáltal az értékes pontokért versenybe szállni. A Woodestic Crokinole táblákon a csúszás tökéletes zavartalanságát egy kemény lakkréteg biztosítja, melyet különösen magasfényűre polírozunk. A táblákat magunk készítjük kézzel és gépek bevonásával a nyírfa lemezből való kivágásuktól egészen a dobozba kerülésükig. Így történik ez a Junior táblák esetében is.

Junior táblát ötféle színben választhatsz kínálatunkból. A pálya színe, fajátékhoz illően, lehet bükk, cseresznye, dió, ében vagy tölgy. A tábla pereme pedig minden esetben natúr. Mérete kisebb a nemzetközi versenyszabványban előírtaknál.

(A táblák színárnyalata és főként erezete a faanyagok egyedisége miatt eltérhet a képeken látottaktól!)

 

A tábla azonban még nem minden. Mint az összes társasjátékhoz, a Crokinole-hoz is tartoznak különféle izgalmas kiegészítők! Ezért állítottunk össze többféle csomagot.
Ahogy a tábla színét, úgy a korongok színét is te magad választhatod ki készletedhez. A Junior BRONZE csomagban két korongszettet találsz 1-1 tartalék koronggal mindkét színből, tehát összesen kétszer 12+1 korong kerül a birtokodba. Ezzel a két szettel nem csak két játékos játszhat egyszerre Crokinole-t, hanem mindjárt négy is, hiszen négyszemélyes játék esetén a szemben ülő játékosok csapattársak lesznek! A csapattársak játék elején elosztják egymás közt a 12 egyszínű korongot, tehát mindketten hatot-hatot kapnak, és ugyanígy tesz a másik csapat is.

Bronze csomagod fontos kiegészítője a csúszópor, mellyel a korongok csúszásának egyenletességét tovább fokozhatod. Ez a fehér por állagú anyag apró, puha szemcsékből áll, melyek nem csak a csúszást segítik, hanem a felületet is védik a pályára került kemény porszemek karcoló hatásától. A kis flakon segítségével szórj a pálya melletti árokba pár csipetnyi csúszóport, majd minden lövés előtt dörzsöld bele a korong felületét (vagy leheletvékonyan szórd be az egész pályát és oszlasd el rajta egyenletesen a játék előtt). Ettől a lövésre szánt korong sokkal könnyedebben fog siklani a pályán, és nem fékeződik le egy porszem vagy ujjlenyomat miatt.

(A csúszópor az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan anyag, ezért nem kell megijedni akkor sem, ha valaki véletlenül lenyeli. Ha mégis ez történik, semmi baja nem lesz tőle!)

 

Készletedben találsz továbbá egy mikroszálas törlőkendőt 10 ml waxszal táblád tisztán tartására és fényesítésére, 8 darab műanyag foglalatot a pályán lévő keményfa ütközők gumírozására (ezek felhelyezése opcionális), és egy magyar nyelvű játékszabályt. A készlethez a fent említett garanciák járnak.

 

 

Készleted tartalma

 

02 1 db Crokinole Junior tábla választható színben
03 2 db Junior korongszett választható színben, szettenként 12 db
04 2×1 db Junior tartalék korong a választott korongszetteknek megfelelő színben
21 1 db Csúszópor flakonos: 25 g
15 1 db Játékszabály: nyomtatott, magyar nyelvű
09 8 db-os Ütköző gumírozás: opcionális
10 1 db Törlő szett: mikroszálas törlőkendő + wax (10) ml

További információk

Súly 3 kg
Méretek 62 x 62 x 4 cm