loading_big
szurke-zsebpiros-zsebturkiz-zsebkek-zsebpirosnaturkekfeketesargazold

Crokinole MINI Gold készlet

69 990 Ft

 

BRONZE SILVER GOLD


Crokinole MINI Gold készleted maximális játékélményt és kényelmet nyújt! Készleted tartalma: egy Mini tábla választható színű hordtáskával, négy korongszett 3-3 tartalék koronggal minden színből, 2 fa doboz a korongok tárolására, egy 20 pontos fa gyűjtőtálka, 2 Crokinole fatoll pontozólapokkal, 2 flakon csúszópor és egy utántöltő, törlő szett, ütköző gumírozás, játékszabály és háromféle garancia!
Garanciáid: meguntam a színt, 30 nap próbajáték, 97 év élettartam
Szállítás: Magyarországon belül ingyenes

Termékleírás

Garanciát adunk ajándékba!

Crokinole MINI Gold készletedhez mindjárt 3 különböző garanciát is kapsz, hogy a játékélmény maximális legyen. Elsőként egy 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát! A játéktábla 97 éves élettartamára vonatkozó minőségi garanciánkat. Ráadásként pedig egy cseregaranciát, mellyel egyszeri alkalommal teljesen lecserélheted Crokinole tábládat bármely színre.
Garanciákról bővebben itt olvashatsz >

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Meguntam a színt

Meguntad vagy rosszul választottál színt? Ezzel a garanciával bebiztosíthatod magad, hogy bármikor lecserélhesd tábládat és a hozzá tartozó korongszetteket is! Csak a Gold készletek kiváltsága.


 

Woodestic Crokinole MINI Gold

 

A Crokinole lelke a fából készült kör alakú játéktábla, melynek felületén a játékosok ugyancsak fából készült korongjai zavartalanul, könnyedén tudnak csúszni, ütközni, és ezáltal az értékes pontokért versenybe szállni. A Woodestic Crokinole táblákon a csúszás tökéletes zavartalanságát egy kemény lakkréteg biztosítja, melyet különösen magasfényűre polírozunk. A táblák kézzel és gépek bevonásával a nyírfa lemezből készülnek.

Crokinole MINI táblát háromféle színben választhatsz kínálatunkból. A pálya színe, fajátékhoz illően, lehet gőzölt bükk, cseresznye vagy dió. A tábla pereme pedig minden esetben natúr. Mérete kisebb a nemzetközi versenyszabványban előírtaknál, 61 cm átmérővel rendelkezik.

(A táblák színárnyalata és főként erezete a faanyagok egyedisége miatt eltérhet a képeken látottaktól!)

 

A tábla azonban még nem minden. Mint az összes társasjátékhoz, a Crokinole-hoz is tartoznak különféle izgalmas kiegészítők! Ezért állítottunk össze többféle csomagot.
Ahogy a tábla színét, úgy a korongok színét is te magad választhatod ki készletedhez. A MINI Gold csomagban négy korongszettet találsz 3-3 tartalék koronggal mind a négy színből, tehát összesen négyszer 12+3 korong kerül a birtokodba. Ezzel a négy szettel mindhárom játékosszám esetén játszhattok Crokinole-t, tehát 2 3 és 4 személyesen. A tradicionális négyszemélyes csapatjátékon túl, ahol a csapattársak 6-6 azonos színű koronggal játszanak, tehát elegendő a játékhoz két korongszett, de kipróbálhatjátok milyen egyénileg négyen egymás ellen játszani! És nagyobb a lehetőség persze annak kiválasztásában is, ki milyen színnel akar játszani.

Négy korongszettedhez két natúr fa korongtartó dobozt kapsz, melyben pontosan elfér az összes korongszetted és tartalékkorongod.
MINI Gold csomagod legkülönlegesebb és egyben legnagyobb kiegészítője a Mini hordtáska, melyben az egész készletedet el tudod helyezni, és vállon hordva tudod szállítani.
Fontos kiegészítő a fa gyűjtőtálka is, melybe a 20 pontos lyukba esett korongokat tudjátok félretenni a játék során. A tálka remekül illik a játék fa kiegészítőinek sorába.
A csúszóporral, melyhez rögtön utántöltőt is kapsz, a korongok csúszásának egyenletességét fokozhatod tovább. Ez a fehér por állagú anyag apró, puha szemcsékből áll, melyek nem csak a csúszást segítik, hanem a felületet is védik a pályára került kemény porszemek karcoló hatásától. A kis flakon segítségével szórj a pálya melletti árokba pár csipetnyi csúszóport, majd minden lövés előtt dörzsöld bele a korong felületét (vagy leheletvékonyan szórd be az egész pályát és oszlasd el rajta egyenletesen a játék előtt). Ettől a lövésre szánt korong sokkal könnyedebben fog siklani a pályán, és nem fékeződik le egy porszem vagy ujjlenyomat miatt.

(A csúszópor az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan, ehető anyag, ezért nem kell megijedni akkor sem, ha egy gyerkőc véletlenül lenyeli! :))

 

Készletedben találsz továbbá két nem mindennapi külsejű fatollat, melyhez pontozó lapokat is kapsz, amin vezethetitek a játszmák eredményét, egy mikroszálas törlőkendőt 10 ml waxszal táblád tisztán tartására és fényesítésére, 8 darab műanyag foglalatot a pályán lévő keményfa ütközők gumírozására (ezek felhelyezése opcionális), és egy magyar nyelvű játékszabályt. A készlethez a fent említett garanciák járnak.

 

 

Készleted tartalma

 

02 1 db Crokinole Mini tábla választható színben
03 4 db Mini korongszett választható színben, szettenként 12 db
04 4×3 db Mini tartalék korong a választott korongszetteknek megfelelő színben
08 1 db Mini hordtáska választható színben
17 1 db Mini 20 pontos gyűjtőtálka
14 2 db Fa korongtartó doboz
18 2 db Fatoll + Pontozólapok
21 2 db Csúszópor flakonos: 25 g
20 1 db Csúszópor utántöltő: 75 g
15 1 db Játékszabály: nyomtatott, magyar nyelvű
09 8 db-os Ütköző gumírozás: opcionális használat
10 1 db Törlő szett: mikroszálas törlőkendő + wax (10) ml

További információk

Súly 4 kg
Méretek 62 x 62 x 4 cm