loading_big
sargapirosnaturkekfeketezold

Crokinole PRÉMIUM Bronze készlet

69 990 Ft

 

BRONZE SILVER GOLD

Szeretnél Bronze készletet kevesebbért?
Nézd meg Mini Bronze készletünket >


PRÉMIUM Bronze csomagodban megtalálsz mindent, ami a 2 és 4 személyes játékhoz elegendő, valamint néhány extrát, amivel fokozhatod a játék élményét! Prémium táblád mellé két korongszettet, 1-1 tartalék korongot, csúszóport, fali akasztót, törlő szettet, ütköző gumírozást, játékszabályt és kétféle garanciát kapsz!
Garanciáid: 30 nap próbajáték, 97 év élettartam
Szállítás: Magyarországon belül ingyenes

Termékleírás

Garanciát adunk ajándékba!

Crokinole Prémium Bronze készletedhez 2 garanciát biztosítunk Neked. Egy 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát! Továbbá a játéktábla 97 éves élettartamára vonatkozó minőségi garanciánkat.

Szeretnél még több garanciát?
Irány a Prémium Silver vagy a
Prémium Gold csomag!

garanciákról bővebben >

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!


 

Crokinole Prémium Bronze

 

A Crokinole lelke a fából készült kör alakú játéktábla, melynek felületén a játékosok ugyancsak fából készült korongjai zavartalanul, könnyedén tudnak csúszni, ütközni, és ezáltal az értékes pontokért versenybe szállni. A Woodestic Crokinole táblákon a csúszás tökéletes zavartalanságát egy kemény lakkréteg biztosítja, melyet különösen magasfényűre polírozunk. A táblákat magunk készítjük kézzel és gépek bevonásával a nyírfa lemezből való kivágásuktól egészen a dobozba kerülésükig. Így történik ez a Prémium táblák esetében is.

Prémium táblát 25-féle színvariációban választhatsz kínálatunkból. A pálya  és a perem színe is egymástól függetlenül lehet bükk, cseresznye, dió, ében vagy tölgy. Mérete megfelel a nemzetközi versenyszabványoknak!

(A táblák színárnyalata és főként erezete a faanyagok egyedisége miatt eltérhet a képeken látottaktól!)

 

A tábla azonban még nem minden. Mint az összes társasjátékhoz, a Crokinole-hoz is tartoznak különféle izgalmas kiegészítők! Ezért állítottunk össze többféle csomagot.

Ahogy a tábla színét, úgy a korongok színét is te magad választhatod ki készletedhez. A Prémium BRONZE csomagban két korongszettet találsz 1-1 tartalék koronggal mindkét színből, tehát összesen kétszer 12+1 korong kerül a birtokodba. Ezzel a két szettel nem csak két játékos játszhat egyszerre Crokinole-t, hanem mindjárt négy is, hiszen négyszemélyes játék esetén a szemben ülő játékosok csapattársak lesznek! A csapattársak játék elején elosztják egymás közt a 12 egyszínű korongot, tehát mindketten hatot-hatot kapnak, és ugyanígy tesz a másik csapat is.

Bronze csomagod fontos kiegészítője a csúszópor, mellyel a korongok csúszásának egyenletességét tovább fokozhatod. Ez a fehér por állagú anyag apró, puha szemcsékből áll, melyek nem csak a csúszást segítik, hanem a felületet is védik a pályára került kemény porszemek karcoló hatásától. A kis flakon segítségével szórj a pálya melletti árokba pár csipetnyi csúszóport, majd minden lövés előtt dörzsöld bele a korong felületét (vagy leheletvékonyan szórd be az egész pályát és oszlasd el rajta egyenletesen a játék előtt). Ettől a lövésre szánt korong sokkal könnyedebben fog siklani a pályán, és nem fékeződik le egy porszem vagy ujjlenyomat miatt.

(A csúszópor az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan anyag, ezért nem kell megijedni akkor sem, ha valaki véletlenül lenyeli. Ha mégis ez történik, semmi baja nem lesz tőle!)

 

Készletedben találsz továbbá egy mikroszálas törlőkendőt és hozzá tartozó 10 ml waxot táblád tisztán tartására és fényesítésére, egy fali akasztót, mely Prémium versenytáblád tárolását oldja meg egycsapásra, 8 darab műanyag foglalatot a pályán lévő keményfa ütközők gumírozására (ezek felhelyezése opcionális), és egy magyar nyelvű játékszabályt. A készlethez a fent említett garanciák járnak.

 

 

Készleted tartalma

 

01 1 db Crokinole Prémium versenytábla választható színben
05 2 db Verseny korongszett választható színben, szettenként 12 db
06 2×1 db Verseny tartalék korong a választott korongszetteknek megfelelő színben
21 1 db Csúszópor flakonos: 25 g
19 1 db Fali akasztó
15 1 db Játékszabály: nyomtatott, magyar nyelvű
09 8 db-os Ütköző gumírozás: opcionális
10 1 db Törlő szett: mikroszálas törlőkendő + wax (10) ml

További információk

Súly 5.9 kg
Méretek 80 x 80 x 7 cm