loading_big
pirosnaturkekfeketesargazoldfekete-zsebkek-zsebpiros-zseb

Crokinole ROTARY Gold készlet

116 990 Ft

 

Szeretnél Verseny készletet kevesebbért?

Nézd meg Prémium Gold készletünket >


Rotary Gold készleted maximális játékélményt és kényelmet nyújt! Készleted tartalma: egy Rotary-s nyomtatott tábla, választható színű Verseny hordtáskával, négy korongszett 3-3 tartalék koronggal minden színből, 2 keményfa doboz a korongok tárolására, egy 20 pontos fa gyűjtőtálka, 2 Woodestic fatoll pontozólapokkal, 2 flakon csúszópor és egy utántöltő, fali akasztó, törlő szett, ütköző gumírozás, játékszabály és négyféle garancia!
Garanciáid: meguntam a színt, volt-nincs karcolás, 30 nap próbajáték, 97 év élettartam
Szállítás: Magyarországon belül ingyenes

Termékleírás

Garanciát adunk ajándékba!

Crokinole Rotary Gold készletedhez 4 különböző garanciát is kapsz, hogy a játékélmény felhőtlen legyen! Elsőként egy 30 napos teljes pénzvisszafizetési garanciát! A játéktábla 97 éves élettartamára vonatkozó minőségi garanciánkat. Egy “szépséggaranciát”, mely arra jogosít, hogy ha túl karcosnak látod a táblát, egyszer visszaküldd nekünk felpolírozásra, hogy pont úgy csillogjon, mint újkorában. Végezetül pedig egy cseregaranciát, mellyel egyszeri alkalommal teljesen lecserélheted Crokinole tábládat bármely Prémium változatra.
garanciákról bővebben >

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Volt-nincs karcolás

Minden táblánál eljön az az idő, amikor a mikroszkopikus karcolások esztétikailag zavaróvá válnak. Ez sajnos elkerülhetetlen. De erre is kínálunk megoldást! Küldd vissza, és mi felpolírozzuk a játékteret.

Meguntam a színt

Meguntad vagy rosszul választottál színt? Ezzel a garanciával bebiztosíthatod magad, hogy bármikor lecserélhesd tábládat és a hozzá tartozó korongszetteket is! Csak a Gold készletek kiváltsága! Cserénél bármely Prémium táblát választhatod!


 

Crokinole Rotary Gold

A Crokinole lelke a fából készült kör alakú játéktábla, melynek felületén a játékosok ugyancsak fából készült korongjai zavartalanul, könnyedén tudnak csúszni, ütközni, és ezáltal az értékes pontokért versenybe szállni. A Woodestic Crokinole táblákon a csúszás tökéletes zavartalanságát egy kemény lakkréteg biztosítja, melyet különösen magasfényűre polírozunk. A táblák kézzel és gépek bevonásával készülnek a nyírfa lemezből való kivágásuktól egészen a dobozba kerülésükig.

Mitől különleges Rotary tábla? Minden Rotary Gold készlet megvétele 10 000 Ft támogatást jelent az RC Balatonfüred-Veszprém által támogatott szervezetnek, intézménynek.

A perem színét külön megadhatod, ami lehet bükk, cseresznye, dió vagy ében. Mérete megfelel a nemzetközi versenyszabványoknak!

(A táblák nyomtatásban a faanyagok egyedisége és erezete miatt, kissé eltérhet a képeken látottaktól!)

 

A tábla azonban még nem minden. Mint az összes társasjátékhoz, a Crokinole-hoz is tartoznak különféle izgalmas kiegészítők! Ezért állítottunk össze többféle csomagot.
Ahogy a perem színét, úgy a korongok színét is te magad választhatod ki készletedhez. Az Rotary Gold csomagban négy korongszettet találsz 3-3 tartalék koronggal mind a négy színből, tehát összesen négyszer 12+3 korong kerül a birtokodba. Ezzel a négy szettel mindhárom játékosszám esetén játszhattok Crokinole-t, tehát 2 3 és 4 személyen, de a tradicionális négyszemélyes csapatjátékon túl, ahol a csapattársak 6-6 azonos színű koronggal játszanak, tehát elegendő a játékhoz két korongszett, kipróbálhatjátok milyen egyénileg négyen egymás ellen játszani! És nagyobb a lehetőség persze annak kiválasztásában is, ki milyen színnel akar játszani.

Négy korongszettedhez két keményfa korongtartó dobozt kapsz, melyben pontosan elfér az összes korongszetted és tartalékkorongod.
Gold csomagod legkülönlegesebb és egyben legnagyobb kiegészítője a Verseny hordtáska, melyben az egész készletedet el tudod helyezni, és vállon hordva tudod szállítani.
Fontos kiegészítő a fa gyűjtőtálka is, melybe a 20 pontos lyukba esett korongokat tudjátok félretenni a játék során. A tálka remekül illik a játék fa kiegészítőinek sorába.
A csúszóporral, melyhez rögtön utántöltőt is kapsz, a korongok csúszásának egyenletességét fokozhatod tovább. Ez a fehér por állagú anyag apró, puha szemcsékből áll, melyek nem csak a csúszást segítik, hanem a felületet is védik a pályára került kemény porszemek karcoló hatásától. A kis flakon segítségével szórj a pálya melletti árokba pár csipetnyi csúszóport, majd minden lövés előtt dörzsöld bele a korong felületét (vagy leheletvékonyan szórd be az egész pályát és oszlasd el rajta egyenletesen a játék előtt). Ettől a lövésre szánt korong sokkal könnyedebben fog siklani a pályán, és nem fékeződik le egy porszem vagy ujjlenyomat miatt.

(A csúszópor az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan anyag, ezért nem kell megijedni akkor sem, ha valaki véletlenül lenyeli. Ha mégis ez történik, semmi baja nem lesz tőle!)

 

Készletedben találsz továbbá két nem mindennapi külsejű fatollat, melyhez pontozó lapokat is kapsz, amin vezethetitek a játszmák eredményét, egy mikroszálas törlőkendőt és hozzá tartozó 10 ml waxot táblád tisztán tartására és fényesítésére, egy fali akasztót, mely Prémium versenytáblád tárolását oldja meg egycsapásra, 8 darab műanyag foglalatot a pályán lévő keményfa ütközők gumírozására (ezek felhelyezése opcionális), és egy magyar nyelvű játékszabályt. A készlethez a fent említett garanciák járnak.

 

 

Készleted tartalma

 

01 1 db Crokinole Prémium versenytábla választható színben
05 4 db Verseny korongszett választható színben, szettenként 12 db
06 4×3 db Verseny tartalék korong a választott korongszetteknek megfelelő színben
07 1 db Verseny hordtáska választható színben
16 1 db Verseny 20 pontos gyűjtőtálka
18 2 db Fatoll + Pontozólapok
21 2 db Csúszópor flakonos: 25 g
20 1 db Csúszópor utántöltő: 75 g
19 1 db Fali akasztó
15 1 db Játékszabály: nyomtatott, magyar nyelvű
09 8 db-os Ütköző gumírozás: opcionális
10 1 db Törlő szett: mikroszálas törlőkendő + wax (10) ml

További információk

Súly 6.9 kg
Méretek 80 x 80 x 7 cm