Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül a szállítás / Mennyi a szállítási idő?

A szállítás ingyenes bárhová Magyarországon, ha rendelésed tartalmaz előre összeállított Woodestic készletet (a játéktáblát tartalmazó alapkészletet)!
Így a készleted mellé választott további kiegészítőket is ingyen szállítjuk.

Ha pedig egynél több készletet vásárolsz egy rendelésben (azonos szállítási címre).
A készletek mellé választott további kiegészítőket ez esetben is ingyen szállítjuk.

A szállítás ára 1980 Ft bárhová Magyarországon, ha rendelésed nem tartalmaz Woodestic készletet, hanem csak kiegészítő(ke)t!
Bármekkora lesz is a rendelésed a szállítás ennél nem kerül többe.

Mindkét változatnál fizethetsz a futárnak, a csomag átvételekor vagy fizethetsz előreutalással.

 

Woodestic játékkészletedet futárszolgálat viszi házhoz, ígéretük szerint 1 munkanapos szállítási idővel. Mi is ezt tapasztaltuk a Magyarországi címeknél.
A rendelések összeállítása azonban előfordul, hogy 2-3 napot igénybe vesz, ezért türelmedet kérjük! Raktárról általában 2-4 munkanap alatt szoktak készleteink megérkezni a megrendelőkhöz.

Mi történik, ha nem talál otthon a futár?  Aggodalomra semmi ok, ezek (többnyire) talpraesett srácok, tudnak telefonálni, ezért fontos, hogy megadj egy mobilszámot, amin elérhetnek. Ráadásul két kézbesítési kísérlet kötelező nekik. Egyébként – lekopogom – a mai napig nem jött vissza egyetlen csomag sem a kézbesítés sikertelensége miatt.

Technikai adatok (Hamarosan)
Játékmenet (Hamarosan)
Tartozékok (Hamarosan)
Milyen garanciákat kapok?

Számos előre összeállított készletünkhöz alapból kapsz garanciákat, méghozzá nem is akármilyeneket! Ha biztos akarsz lenni abban, hogy a Woodestic tábla eredeti, ellenőrizd a tábla hátulját, és keresd az egyedi sorozatszámot tartalmazó bélyegzőt (# XX1234). Ez a szám párosul a rendelési számmal, a névvel és a szállítási dátummal. Ha tehát segítségre van szüksége tőlünk, csak hivatkozzon erre a számra, amikor kapcsolatba lépsz velünk.

“30 napos próbajáték” garancia

Általában 15 napos elállási jogod van, ha valamilyen okból kifolyólag csalódott vagy a Crokinole-unkkal (ez még soha nem fordult elő). De úgy döntöttünk, hogy ezt az időszakot 30 naptári napra hosszabbítjuk meg. Így gyakorlatilag egy hónapod lesz arra, hogy kockázat nélkül teszteld a játékot.

Ha bármilyen szerencsétlen körülmények között nem találod kielégítőnek a játékot, visszaadjuk a pénzed. Csak arra van szükségünk, hogy a teljes készletet a kapott termékekkel együtt az eredeti dobozban visszaküldje nekünk. (AUTOMATIKUSAN MINDEN RENDELÉS ESETÉN)

“97 év élettartam” garancia

Bizony, jól olvastad! A tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod akár száz évet is kibírnak. Vagyis, ha gyártási hiba folytán élvezhetetlenné válna a játék a vásárlást követő 97 évben, megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked a táblát garanciálisan és díjmentesen! Juttasd el hozzánk tábládat, és a többit bízd ránk!

“Volt-nincs karcolás” garancia

A mikroszkopikus karcolások elkerülhetetlenül megjelennek a játékfelületen. Néhány év és több ezer játék után ezek a karcolások esztétikailag zavaróvá válhatnak. De van megoldásunk a számodra. Válasszd egyszeri karceltávolító szolgáltatásunkat (egyes csomagokban ez az opció benne van), hogy feldobd a játéktáblád. Ha nem vásároltad meg ezt a szolgáltatást a készleted megrendelésekor, vagy a készlet nem tartalmazza, bármikor megrendelheted, vagy további részletekért fordulj hozzánk e-mailben. (AUTOMATIKUSAN MINDEN ARANY CSOMAGOT/KÉSZLETET TARTALMAZÓ RENDELÉS ESETÉN)

“Meguntam a színt” garancia

Meguntad a korábban megrendelt színt? Ezzel a garanciával egyszer bármilyen más színt választhat. Akár azt is kérheted tőlünk, hogy cseréljük ki a korong készleteid is. Ha nem vásároltad meg ezt a szolgáltatást a készleted megrendelésekor, vagy a készlet nem tartalmazza, bármikor megrendelheted, vagy további részletekért fordulj hozzánk e-mailben. (AUTOMATIKUSAN MINDEN ARANY CSOMAGOT/KÉSZLETET TARTALMAZÓ RENDELÉS ESETÉN)

 

Hogyan fizethetek?

Fizetés banki előreutalással

Ha vásárláskor a pénztárban ezt a fizetési módot választod, az utaláshoz szükséges információkat e-mailben küldjük a rendelésed leadása után. Ha a visszajelzést nem kapnád meg, ellenőrizd a postaládád spam könyvtárát is, és ha ott sem találod, írj nekünk!
Csomagodat az összeg beérkezése után, a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a futárnak.

Fizetés utánvéttel, személyesen a futárnak

Ez nem újdonság, csak a szokásos utánvétes fizetési mód. A rendelés után nincs több teendőd, mint előkészíteni készpénzben a vételárat, és amikor kopogtat a futár, elcseréled a nála lévő csomagra.

Fizetés SimplePay-en keresztül

Online vásárlás során egyre több online kereskedő webáruházában választható bankkártyás fizetési opcióként a SimplePay egyszerű és biztonságos szolgáltatása. Internetes vásárlás során már megszokott módon, a SimplePay felületén fizetheted ki az online megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást.
Ennek egyetlen hátránya, hogy néhány százalékkal megnöveli a végösszeget (kb. +5%-kal). A pénztárnál válaszd a SimplePay-en keresztül való fizetési lehetőséget.

Hogyan rendelhetek Exkluzív táblát a saját mintámmal?

Ha igazán egyedi, saját képes Crokinole táblára vágysz, rendelésnél válaszd a “Képet küldök” opciót a pálya színeként. Ezután küldd el nekünk a kívánt képet e-mailben (hello@crokinole.hu címre), ami legalább 4000×4000 pixel méretű. Vissza fogunk küldeni egy látványtervet jóváhagyásra, és ha megfelel, indulhat a gyártás. A gyártás általában 5-6 hetet igényel.

Mitől lesz exkluzív?
A nyomtatott tábla, amit rendelsz (lehet az egy általunk kínált előre nyomtatott is) csak egyetlen példányban készül! Soha senki más nem rendelheti meg ugyanazzal a képpel még egyszer.

Nem találod a választ?