Üdvözlünk! Nagyszerű, hogy ránk találtál!

Hisszük, hogy az életben az élmény az abszolút cél!
Mindenki azért dolgozik, hogy megteremtse magának és szeretteinek a lehetőséget a pihenésre, a kikapcsolódásra, a szórakozásra és a játékra. Küldetésünk, hogy prémium társasjátékokon keresztül a legjobb élményt nyújtsuk vásárlóinknak. Ráadásul imádunk fából alkotni. E kettő találkozása révén hoztuk létre 2012-ben a Woodestic Crokinole táblákat. 

2012 óta folyamatosan javítjuk a minőséget és a tábláink szépségét. Nem vagyunk gyár, és nem fogsz tőlünk tömegcikket kapni. Kizárólag kézzel készített tökéletes és egyedi Crokinole táblákat. A több ezer elégedett vásárló visszajelzései feltöltenek minket és arra inspirálnak, hogy újra meg újra felülmúljuk önmagunkat.

Szeretjük a barátságos megközelítést, ezért bátran lépjen kapcsolatba velünk!

A Csapat

Karcagi Péter

A Woodestic Crokinole alapítója

Péter imádja a társasjátékokat! De nem úgy, mint mások… ő szeret életre kelteni egy játékot, valami újat alkotni.
“Már gyerekkoromban is inkább több tucat társasjátékot alkottunk a nyári szünetben a két kisebbik húgommal, ahelyett, hogy egyet játszottunk volna”.

Az izgalmas rész azonban sok-sok évvel később következett. Felnőttként Péter rájött, hogy a társasjátékok iránti vonzalma még mindig erős. És a “véletlen” folytán rábukkant egy Crokinole nevű fából készült társasjátékra. Lenyűgözte, hogy milyen zseniális ez a játék.
“Bárcsak az én ötletem lett volna, de mindenesetre szeretném megmutatni azoknak, akik nem ismerik a Crokinole-t!”.

Karcagi Enikő

A Woodestic Crokinole társalapítója

Ahogy azt már kitalálhattad, Enikő Péter felesége. Két gyermekük van. Ő is szeret kézzel készített dolgokat alkotni, szeret horgolni, varrni, festeni, díszíteni…

“Egy percig sem kételkedtem abban, hogy támogatom a férjem ötletét. A Crokinole is közel áll a szívemhez, hiszen már az első lépésektől kezdve láttam, hogy egy darab fából hogyan lesz gyönyörű társasjáték.”