Crokinole Elit – Gold Készlet

A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok eltérhetnek az itt láthatóktól!

Gold készleted tartalma:

Egy különleges Crokinole ELIT játéktábla
Négy, 12 darabos verseny korong csomag, továbbá 4×3 tartalék verseny korong

Dákók

Crokinole Rule Book (English)

Crokinole
Játékszabály

Verseny
Hordtáska

4x

Verseny
Korong Csomag

2x

Verseny Korongtartó Fadoboz

Csúszópor
90 g

Csúszópor Utántöltő 90 g

Bumper Rubbering

Wax Készlet

Bumper Rubbering

Ütköző Gumírozás

Fali Akasztó Készlet

2x
Ergonomic Hardwood Pen

Pontozó Tömb

2x
Ergonomic Hardwood Pen

Ergonomikus
Fatoll

Verseny
20-as Gyűjtőtálka

Gold Készlet garanciák

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Volt-nincs karcolás

Afraid of getting bored with the color you choose? Don’t worry we will replace your board once with any color you choose. You get a brand new Crokinole board.

Meguntam a színt

Meguntad vagy rosszul választottál színt? Ezzel a garanciával bebiztosíthatod magad, hogy bármikor lecserélhesd tábládat és a hozzá tartozó korongszetteket is!
Csak a Gold készletek kiváltsága! Cserénél bármely Prémium táblát választhatod!

Gold készletedhez 4 garanciát biztosítunk Neked. Mi vállaljuk a kockázatot, neked marad a szórakozás!
Garanciáid a rendelés pillanatától élnek, nincs szükség regisztrációra.
A garanciákról bővebb információt ITT találsz!

Crokinole Elit Készlet

Termékleírás

A Crokinole világhírű kanadai társasjáték egyszerű szabályokkal és nagyon pörgős játékmenettel!

Kiváló szórakozás a családnak, mivel gyerekek és felnőttek egyformán élvezik. Korosztálytól függetlenül mindenkinek ugyanannyi esélye van a győzelemre, csak az ügyesség számít. A játékosoknak fakorongokat ujjal pöccintve kell beletalálniuk a központi lyukba, helyet foglalni a nagyobb pontot érő mezőkben, valamint kilökni ezekből az ellenfél korongjait!

Játszható csapatokban is, ilyenkor kettő a kettő ellen gyűjti a pontokat, és próbálja a másik csapatot akadályozni a pontszerzésben. Megunhatatlan!

Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után.

Woodestic Crokinole Elit készlet teljes mértékben magyar gyártmány, a nemzetközi versenyszabványoknak is megfelelő Crokinole játéktáblával, egyedi intarziás játékfelülettel és prémium minőségben.

Hiszünk benne, hogy egy fából készült társasjátéknak többnek kell lennie egy remek játéknál. Legyen mestermű és egyben lélegzetelállítóan gyönyörű!

A Woodestic Crokinole Elit táblák elkészítéséhez kizárólag a legjobb minőségű fákat használunk! Elit tábláink peremeit valódi bőrborítással fedjük le.

Magát a játékfelületet lézervágóval, intarziás technikával készítjük.
Így tábláink tökéletesen hézagmentesek és zökkenőmentes csúszást biztosítanak. A különböző minták rétegeit 6 féle fából válogatjuk össze, például: cseresznye, bükk, kőris, tölgy, dió, valamint különféle egzóta fákból.

Tábláinkra legalább 8 réteg lakkot viszünk fel, és az utolsó réteget magasfényűre polírozzuk, a maximális játékélményért.

A tábla, valamint a korongok elengedhetetlenek, de ez nem minden!
Éld át a teljes élményt számos nagyszerű kiegészítő közül választva. Hogy megkönnyítsük a dolgod, három előre összeállított készletet állítottunk össze a számodra: Bronze, Silver és Gold.

Játékszabályok: ENG | GER | FRA | HUN