Gold

Silver

Crokinole Verseny – Exkluzív Bronze Készlet

A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok eltérhetnek az itt láthatóktól!

Bronze készleted tartalma:

Egy EGYEDI Crokinole VERSENY játéktábla
Két, 12 darabos Verseny korong csomag, továbbá 2×1 tartalék Verseny korong

Crokinole Rule Book (English)

Crokinole
Játékszabály

2x

Verseny
Korong Csomag

2x

Vászonzsák

Csúszópor
90 g

Bumper Rubbering

Wax Készlet

Bumper Rubbering

Ütköző Gumírozás

Fali Akasztó Készlet

Ergonomic Hardwood Pen

Pontozó Tömb

Ergonomic Hardwood Pen

Ergonomikus
Fatoll

Bronze Készlet garanciák

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Bronze készletedhez 2 garanciát biztosítunk Neked. Mi vállaljuk a kockázatot, neked marad a szórakozás!
Garanciáid a rendelés pillanatától élnek, nincs szükség regisztrációra.
A garanciákról bővebb információt ITT találsz!

Crokinole Verseny Exkluzív Készlet

Termékleírás

A Crokinole világhírű kanadai társasjáték egyszerű szabályokkal és nagyon pörgős játékmenettel!

Kiváló szórakozás a családnak, mivel gyerekek és felnőttek egyformán élvezik. Korosztálytól függetlenül mindenkinek ugyanannyi esélye van a győzelemre, csak az ügyesség számít. A játékosoknak fakorongokat ujjal pöccintve kell beletalálniuk a központi lyukba, helyet foglalni a nagyobb pontot érő mezőkben, valamint kilökni ezekből az ellenfél korongjait!

Játszható csapatokban is, ilyenkor kettő a kettő ellen gyűjti a pontokat, és próbálja a másik csapatot akadályozni a pontszerzésben. Megunhatatlan!

Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után.

Woodestic Crokinole Verseny Exluzív készlet teljes mértékben magyar gyártmány, a nemzetközi versenyszabványoknak is megfelelő Crokinole játéktáblával, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Paraméterek

teljes átmérő: 78 cm
játéktér átmérője: 66 cm
játéktér vastagsága: 12 mm
perem magasság: 40 mm

Hiszünk benne, hogy egy fából készült társasjátéknak többnek kell lennie egy remek játéknál. Legyen mestermű és egyben lélegzetelállítóan gyönyörű!

A Woodestic Crokinole táblák elkészítéséhez kizárólag a legjobb minőségű nyírfából készűlt rétegelt lemezt használunk, és négy különböző színre pácoljuk, létrehozva ezzel a változatosság varázsát!

Szeretnél egy teljesen egyedi táblát? A Crokinole Exkluzív készletekkel egy teljesen egyedi grafikát biztosítunk neked, mely lehet akár egy előre megtervezett kinézet, vagy küld el nekünk a saját képedet*, amit a tábládon szereretnél látni!

*Megjegyzés: jó minőségű, négyzet alakú kép ajánlott (legalább 4000×4000 px). Továbbá szabályzatunk tiltja, hogy durva, erőszakos, véres, és pornográf képeket nyomtassunk. Szerzői jogvédelem alatt álló képeket csak akkor nyomtathatunk ki, ha bizonyítja, hogy Ön vásárolta meg a tényleges képet. Ellenkező esetben megkérjük, hogy változtassa meg a képet, ha úgy érezzük, hogy az a fent említettek bármelyike alá tartozik.

A legjobb játékélmény érdekében, a táblára több réteg lakkot viszünk fel, és az utolsó réteget magasfényűre polírozzuk.

A tábla, valamint a korongok elengedhetetlenek, de ez nem minden!
Éld át a teljes élményt számos nagyszerű kiegészítő közül választva. Hogy megkönnyítsük a dolgod, három előre összeállított készletet állítottunk össze a számodra: Bronze, Silver és Gold.

Játékszabályok: ENG | GER | FRA | HUN