Silver

Bronze

Crokinole Verseny – Exkluzív Gold Készlet

A képen látható színek illusztrációk, a végleges árnyalatok eltérhetnek az itt láthatóktól!

Gold készleted tartalma:

Egy EGYEDI Crokinole VERSENY Premium játéktábla
Négy, 12 darabos verseny korong csomag, továbbá 4×3 tartalék verseny korong

Crokinole Rule Book (English)

Crokinole
Játékszabály

Verseny
Hordtáska

4x

Verseny
Korong Csomag

2x

Verseny Korongtartó Fadoboz

Csúszópor
90 g

Csúszópor Utántöltő 90 g

Bumper Rubbering

Wax Készlet

Bumper Rubbering

Ütköző Gumírozás

Fali Akasztó Készlet

2x
Ergonomic Hardwood Pen

Pontozó Tömb

2x
Ergonomic Hardwood Pen

Ergonomikus
Fatoll

Verseny
20-as Gyűjtőtálka

Gold Készlet garanciák

30 napos próbajáték

Próbáld ki egy hónapig és ha mégsem jön be a Crokinole, a vásárlás napjától számított 30 napon belül bármikor visszavesszük. A vásárláskor kiállított számlán szereplő teljes összeget visszatérítjük!

97 év játékélettartam

Tábláink olyan tartósak, hogy ha rendeltetésszerűen használod, akár száz évet is kibírnak. Ha mégsem, a vásárlást követő 97 évben megjavítjuk, vagy kicseréljük Neked garanciálisan és díjmentesen!

Volt-nincs karcolás

Afraid of getting bored with the color you choose? Don’t worry we will replace your board once with any color you choose. You get a brand new Crokinole board.

Meguntam a színt

Meguntad vagy rosszul választottál színt? Ezzel a garanciával bebiztosíthatod magad, hogy bármikor lecserélhesd tábládat és a hozzá tartozó korongszetteket is!
Csak a Gold készletek kiváltsága! Cserénél bármely Prémium táblát választhatod!

Gold készletedhez 4 garanciát biztosítunk Neked. Mi vállaljuk a kockázatot, neked marad a szórakozás!
Garanciáid a rendelés pillanatától élnek, nincs szükség regisztrációra.
A garanciákról bővebb információt ITT találsz!

Crokinole Verseny Exkluzív Készlet

Termékleírás

A Crokinole világhírű kanadai társasjáték egyszerű szabályokkal és nagyon pörgős játékmenettel!

Kiváló szórakozás a családnak, mivel gyerekek és felnőttek egyformán élvezik. Korosztálytól függetlenül mindenkinek ugyanannyi esélye van a győzelemre, csak az ügyesség számít. A játékosoknak fakorongokat ujjal pöccintve kell beletalálniuk a központi lyukba, helyet foglalni a nagyobb pontot érő mezőkben, valamint kilökni ezekből az ellenfél korongjait!

Játszható csapatokban is, ilyenkor kettő a kettő ellen gyűjti a pontokat, és próbálja a másik csapatot akadályozni a pontszerzésben. Megunhatatlan!

Egy játszma akár 5 perc alatt lejátszható, de nehéz abbahagyni ennyi játék után.

Woodestic Crokinole Verseny Exluzív készlet teljes mértékben magyar gyártmány, a nemzetközi versenyszabványoknak is megfelelő Crokinole játéktáblával, egyedi tábla grafikával és prémium minőségben.

Paraméterek

teljes átmérő: 78 cm
játéktér átmérője: 66 cm
játéktér vastagsága: 12 mm
perem magasság: 40 mm

Hiszünk benne, hogy egy fából készült társasjátéknak többnek kell lennie egy remek játéknál. Legyen mestermű és egyben lélegzetelállítóan gyönyörű!

A Woodestic Crokinole táblák elkészítéséhez kizárólag a legjobb minőségű nyírfából készűlt rétegelt lemezt használunk, és négy különböző színre pácoljuk, létrehozva ezzel a változatosság varázsát!

Szeretnél egy teljesen egyedi táblát? A Crokinole Exkluzív készletekkel egy teljesen egyedi grafikát biztosítunk neked, mely lehet akár egy előre megtervezett kinézet, vagy küld el nekünk a saját képedet*, amit a tábládon szereretnél látni!

*Megjegyzés: jó minőségű, négyzet alakú kép ajánlott (legalább 4000×4000 px). Továbbá szabályzatunk tiltja, hogy durva, erőszakos, véres, és pornográf képeket nyomtassunk. Szerzői jogvédelem alatt álló képeket csak akkor nyomtathatunk ki, ha bizonyítja, hogy Ön vásárolta meg a tényleges képet. Ellenkező esetben megkérjük, hogy változtassa meg a képet, ha úgy érezzük, hogy az a fent említettek bármelyike alá tartozik.

A legjobb játékélmény érdekében, a táblára több réteg lakkot viszünk fel, és az utolsó réteget magasfényűre polírozzuk.

A tábla, valamint a korongok elengedhetetlenek, de ez nem minden!
Éld át a teljes élményt számos nagyszerű kiegészítő közül választva. Hogy megkönnyítsük a dolgod, három előre összeállított készletet állítottunk össze a számodra: Bronze, Silver és Gold.

Játékszabályok: ENG | GER | FRA | HUN