Woodestic Crokinole Peremre Akasztható Korongtartó

3000 Ft

Egy nagyszerű megoldás arra, hogy a Crokinole korongjait kéznél tartsd játék közben – a Woodestic Crokinole Peremre Akasztható Korongtartó (8 mm vastag peremmel rendelkező, versenyméretű táblákhoz). Ez a könnyen felszerelhető tálca a Crokinole tábla peremére rögzíthető, biztonságos és kényelmes tárolóhelyet biztosít korongoknak.

Cikkszám: WCRO-RDT Kategória:

Leírás

Frusztrál, ha játék közben próbálod megtalálni a Crokinole korongjait, vagy mindig elveszíted őket?

A Woodestic Crokinole Peremre Akasztható Korongtartó (nagy játéktáblákhoz) megoldhatja ezt a problémát. Olyan, mint egy hasznos eszköz, amely élvezetesebbé teszi a Crokinole játékot.

Ez a tartó elengedhetetlen a Crokinole rajongók számára, akik rendezetten szeretnék tartani játékdarabjaikat. Nem kell majd mindenhol korongokat keresgélned, és nem kell időt vesztegetned. Ez az okos tartó jobbá teszi a játékélményt.

Tulajdonságok:

  • 12 korong befogadására alkalmas
  • illeszkedik a versenyméretű crokinole táblákhoz max. 8 mm vastag peremmel
  • könnyű hozzáférés a korongokhoz
  • szín: diófa, cseresznye

Nem kell többé aggódnod, hogy a korongok leesnek, vagy nincs elég hely az asztalon. Ezzel a tartóval a korongok mindig a közelben vannak, így megszakítás nélkül folytathatod a játékot, és nem veszíted szem elől a korongokat.

A Woodestic Crokinole Peremre Akasztható Korongtartó jól megmunkált és jól néz ki. Illik a Crokinole táblához és erős. Praktikus kiegészítő, amely ráadásul jól is néz ki.

Összefoglalva, a Woodestic Crokinole Peremre Akasztható Korongtartó praktikus módja annak, hogy rendezetten tartsd Crokinole korongjaidat, így gond nélkül élvezheted a játékot. Megkönnyíti a Crokinole játékot, és nem kell azon aggódnod, hogy hova tedd a korongokat. Próbáld ki, és mondj búcsút a korongokkal való bajlódásnak!

A korongok nem tartoznak a tartóhoz, de könnyen megvásárolhatók külön, hogy kiegészítsék Crokinole készletedet!

További információk

Tömeg 0.01 kg